El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

8/5/07

Núvols negres al cel de Sant Feliu ?!? (1)

Com ja sabeu en aquest blog intentem recollir també aquelles qüestions d'impacte per la nostra ciutat.

Per això ja us vam parlar de tornados, caps de fibló, aiguats i terratrèmols...

Doncs bé, avui us parlarem de quan el cel de Sant Feliu es va enfosquir amb núvols grisos i densos d'una ferida de foc.



El portal de ciutat www.santfeliu.net va ser el primer mitjà en publicar-ho...

Sí, el fum d'un imponent incendi ens va visitar fins i tot al Telecentre del Palau Falguera.

A les 12.44 hores es va declarar un incendi que afectava al pati i una de les naus de la fàbrica de vernissos SOLRAC. Concretament la nau (d'uns 400 metres quadrats) contigua a la zona d'emmagatzematge

Aquesta empresa està situada al polígon industrial El Pla de Sant Feliu de Llobregat, a la carretera Laureà Miró i molt a prop del límit municipal amb Molins de Rei.

Un total de 18 dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per extingir l’incendi que es va poder controlar a les 14.00 hores. Un dels equips estava especialitzat en els incendis amb implicació de productes dissolvents.

Les flames han afectat la zona exterior d’emmagatzematge de la fàbrica i van obligar a establir un perímetre de seguretat d’aproximadament 100 metres, desallotjant els treballadores de les empreses properes. Afortunadament però, no ha provocat cap ferit tot i que dos bombers es van veure afectats per les altes temperatures i van haver de deixar de treballar en les tasques d'extinció.

També es van tancar els accessos a Sant Feliu per la B-23 i la N-340, i també els accessos al polígon industrial El Pla que van romandre tancats des de les 13.25 fins a les 14.08 hores. El lateral de la N-340 va romandre tancat 10 minuts més.

L'origen de l'incendi sembla haver estat la manipulació de dissolvents.

Una impressionant i espessa columna de fum s’ha pogut veure durant força estona des de Sant Feliu i també des dels municipis que l’envolten, doncs es veia a quilòmetres de distància.



Serveixi de prova aquesta fotografia de l'incendi des de Barcelona que va fer RICARD CUGAT i ha publicat El Periódico.

Parlant de fotos, una amiga de Sant Feliu On Line ens ha fet arribar, en primícia, aquestes fotografies que veureu ens les següents entrades d'aquest blog.