El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

31/5/07

FesMemòria a Sant Feliu!

Ets un bon coneixedor de la història de Sant Feliu? Recordes anècdotes o fets històrics importants esdevinguts a la nostra ciutat?

Doncs passa't pel Telecentre i t'ajudarem a ubicar aquests esdeveniments al mapa.


El nostre Telecentre, a travès de la xarxa Sant Feliu On Line, s'acaba d'afegir a la iniciativa FesMemòria, que està promoguda per la la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (http://www.icc.cat/).
.
I en què consisteix? Doncs l'Institut Cartogràfic ens fa un lloc al seu lloc web, tot ple de mapes, on podem fixar un punt concret de Sant Feliu i dir: Ep! Aquí va passar una cosa ben important!

Podem posar un enllaç a un web que parli d'aquest fet o anècdota, i inclús un altre enllaç per a veure fotos sobre el tema. De moment ja hem citat la visita del Rei Felip V al Palau Falguera (s. XVIII), per a que quedi constància que Sant Feliu era un poble ben important!

Podeu mirar el mapa aquí.
(No oblideu activar la capa "FesMemòria")
Doncs ja sabeu, veniu al Telecentre i deixeu constància de la memòria històrica de Sant Feliu!
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem tingut bruixes, bandolers, baralles polítiques (carlins...) amb morts, reines que han pernoctat a palaus, senyors amb passat herètic albigens, algun remença, episodis de la Guerra dels Segadors, butlles papals i pergamins...

Anònim ha dit...

Per no parlar del famós pas a nivell que va desaparèixer de la nit al dia, diuen que gràcies al Generalisísísím Frank.