25/5/07

Projeccions al Telecentre: Comença el cicle "Tic Tac Web"

I CICLE DE PROJECCIONS
AL TELECENTRE FALGUERA
SÈRIE "TIC TAC WEB"
Tots els Divendres, de 19:00 a 20:00
C/ Falguera, 6
PROGRAMACIÓ JUNY 2007
  • 1 DE JUNY: "VIATGES DES D'INTERNET"

Amb l'arribada de les Noves Tecnologies, ha canviat la forma de contractar els viatges, i inclús de viatjar. Què està passant?

  • 8 DE JUNY: "FRACTURA DIGITAL"

La societat es divideix en dues tipus de persones: les que tenen accés a les Noves Tecnologies i les que no. Per què? És un reflexe de la fractura social?

  • 15 DE JUNY: "ADICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES"

Telèfons mòbils, internet, DVD's, reproductors de música portàtils... Podríeu viure sense ells? Estem "enganxats" a la tecnologia?

  • 22 DE JUNY: "COMUNICACIÓ I OPINIÓ A INTERNET"

Correu electrònic, xats, fòrums, blocs, comunitats digitals... L'era del correu postal i el telèfon ha mort. Què ens espera?

  • 29 DE JUNY: "MÚSICA I NOVES TECNOLOGIES"

Com es fa la música avui dia? Com es compón, s'executa i es produeix? Un altre cop, la tecnologia ens fa la vida més fàcil.

A partir d'ara, els divendres a la tarda, no només podreu venir al Telecentre a xatejar, mirar el correu i teletreballar. Hem sel·leccionat els capítols més interessants de la sèrie Tic Tac Web, de BarcelonaTV, i els projectarem en DVD cada divendres. Aquest programa televisiu tracta la vessant més humana d'Internet i les Noves Tecnologies. És a dir, que ens explica per a què serveixen, els seus avantatges, i fins i tot els seus inconvenients...Us recordem que disposem de la sèrie sencera, de 44 capítols, i que podeu fer-ne ús al Telecentre quan volgueu, visionant-los a la pantalla de l'ordinador.

Això sí, si els voleu veure en pantalla gran amb les crispetes, haureu d'esperar als divendres...