25/5/07

Qui ha guanyat? Qui ha guanyat?!?

..

Les noves tecnologies ens faciliten conèixer abans que ningú els resultats electorals a Sant Feliu de Llobregat.
.
Si vas a aquest formulari del web municipal pots sol·licitar l'enviament de l'actualitat de Sant Feliu al teu mòbil per SMS.
.
Aquest servei gratuït d'informació municipal a través de mitjans digitals possibilita informar-se del que passa a la nostra ciutat.

.
També és possible la subscripció als avisos a través del correu electrònic per rebre les novetats i informacions locals més rellevants.
.
Vols subscriure't? clica aquí


.
.
I pel que fa al seguiment a través d'Internet de l'escrutini dels resultats electorals de les eleccions municipals 2007 l'Ajuntament de Sant Feliu ha creat un PROGRAMA INFORMÀTIC que permetrà, a través d'Internet, fer el seguiment en temps real dels resultats de les eleccions del 27 de maig al municipi.
.
L'aplicació permet seleccionar la visualització dels resultats per tot el municipi, per districte, per secció i per mesa electoral.
.
També ofereix dades de participació, abstenció i vots nuls per qualsevol d'aquests àmbits.
.
Els resultats escrutats fins al moment es podran visualitzar amb diferents tipus de gràfics, com el nombre de vots i percentatge de vots per partit, i la visualització dels regidors que poden configurar la pròxima legislatura.
.
.
El programa conté indicadors pensats per ser avaluats quan l'escrutini encara no és del 100%, com l'increment de vots necessaris per canviar la distribució de regidors en la següent actualització de resultats; l'increment per aconseguir l'últim regidor, que permet saber la proximitat que té un partit de quedar-se amb l'últim regidor; o el nombre de vots per regidor, que indica quants vots ha necessitat un partit per cada regidor aconseguit dividint el nombre de vots entre el nombre de regidors obtinguts.
.
El programa informàtic, que incorpora ajudes de totes les seves funcionalitats, està desenvolupat íntegrament en Java, un estàndard obert.
.
L'aplicació es pot fer servir tant de manera individual en un ordinador, com en grans sales el mateix dia de les eleccions a través de la seva projecció en pantalles gegants.
..