El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/5/07

Qui ha guanyat? Qui ha guanyat?!?

..

Les noves tecnologies ens faciliten conèixer abans que ningú els resultats electorals a Sant Feliu de Llobregat.
.
Si vas a aquest formulari del web municipal pots sol·licitar l'enviament de l'actualitat de Sant Feliu al teu mòbil per SMS.
.
Aquest servei gratuït d'informació municipal a través de mitjans digitals possibilita informar-se del que passa a la nostra ciutat.

.
També és possible la subscripció als avisos a través del correu electrònic per rebre les novetats i informacions locals més rellevants.
.
Vols subscriure't? clica aquí


.
.
I pel que fa al seguiment a través d'Internet de l'escrutini dels resultats electorals de les eleccions municipals 2007 l'Ajuntament de Sant Feliu ha creat un PROGRAMA INFORMÀTIC que permetrà, a través d'Internet, fer el seguiment en temps real dels resultats de les eleccions del 27 de maig al municipi.
.
L'aplicació permet seleccionar la visualització dels resultats per tot el municipi, per districte, per secció i per mesa electoral.
.
També ofereix dades de participació, abstenció i vots nuls per qualsevol d'aquests àmbits.
.
Els resultats escrutats fins al moment es podran visualitzar amb diferents tipus de gràfics, com el nombre de vots i percentatge de vots per partit, i la visualització dels regidors que poden configurar la pròxima legislatura.
.
.
El programa conté indicadors pensats per ser avaluats quan l'escrutini encara no és del 100%, com l'increment de vots necessaris per canviar la distribució de regidors en la següent actualització de resultats; l'increment per aconseguir l'últim regidor, que permet saber la proximitat que té un partit de quedar-se amb l'últim regidor; o el nombre de vots per regidor, que indica quants vots ha necessitat un partit per cada regidor aconseguit dividint el nombre de vots entre el nombre de regidors obtinguts.
.
El programa informàtic, que incorpora ajudes de totes les seves funcionalitats, està desenvolupat íntegrament en Java, un estàndard obert.
.
L'aplicació es pot fer servir tant de manera individual en un ordinador, com en grans sales el mateix dia de les eleccions a través de la seva projecció en pantalles gegants.
..