27/6/07

"Ego video"...

... què vol dir "Jo veig" en llatí. I ara tothom pot veure alguna cosa, o fer alguna cosa per a que la vegin els altres. Quin embolic, no? Ens explicarem:
Ja coneixeu la ultra-arxi-súper-famosa pàgina YouTube.com, oi? Podeu penjar els vostres vídeos d'una manera molt senzilla, fer-vos inclús un canal propi.

Tot i ser una eina molt intuitiva, fins ara havíem de saber una miqueta d'anglès per a fer-la servir. Doncs això ha canviat!


A l'espera que l'equip de softcatalà ens doni una sorpresa i en faci la traducció al català, de moment ja tenim la versió espanyola de YouTube, http://es.youtube.com/.
Però aquesta no és l'única novetat en vídeos a la xarxa, no...
Ja sabeu que YouTube, tot i essent una eina molt versàtil, té certes limitacions. La qualitat dels vídeos de vegades deixa molt que desitjar, degut a que cada pel·lícula pot pesar com a màxim 100 Mb.
Per això ha nascut Stage6, l'últim invent de la factoria DivX. És una plataforma semblant a YouTube (els vídeos fins i tot admeten comentaris), però que permet alta resolució. Fins i tot arriba als paràmetres de la HD (1080 línees). L'inconvenient és que haureu de disposar d'una connexió a internet potent, o esperar a descarregar tot el vídeo per a veure'l.
Podeu llegir més aquí.