El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/6/07

"Dones en xarxa" a Sant Feliu...

.
Ja us hem comentat moltes vegades que les dones fan xarxa.
.
Recordeu quan us vam presentar les nostres amigues del col·lectiu de "dones en xarxa".
.
També fa molt poc us vam parlar de L'escletxa digital i Las Supremas de Móstoles i de la darrera proporcio "homes - dones" al Telecentre del Palau Falguera.
.
Doncs bé, al projecte "Sant Feliu On Line" seguirem donant suport a l'accent femení a Internet i a la informàtica.
.
En col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Col·lectiu de Dones en Xarxa, el programa municipal de la Dona i la iniciativa local "Sant Feliu On Line"volen recolzar el projecte "Dones en xarxa" destinat a totes les dones de la ciutat.
.


.
.

I és que durant les últimes dècades, que la difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) està accelerant els processos de canvi econòmic i social.
.
L'accés a les TIC i els beneficis que se'n deriven del seu ús, no són accessibles en condicions d'igualtat a tota la població.
.
Concretament, les dones troben diverses dificultats d'accés i se'n beneficien menys.
.
Encara són moltes les dones que no saben que Internet és també un espaci femení... i la Xarxa és un espai ideal per a les dones i la perspectiva de gènere.
.
Internet (amb un enfocament de Dona-Tecnologia) és veure, viure, escoltar, compartir, participar, aprendre, defensar... fer camí !!!
..
.
La col·laboració de l'Ajuntament amb "dones en xarxa" s'iniciarà mitjançant la celebració d'una primera reunió informal entre el col·lectiu de "Dones en Xarxa" i les representants de les entitats del municipi així com les dones membres d'associacions i teixit social de de la ciutat.
.
La trobada es durà a terme el dia 25 de juny, a les 19 hores , al Centre de Dones del carrer Pou de Sant Pere número 8.
.
Si ets dona i formes part d'alguna entitat... T'ESPEREM.
.
.
Més endavant ja us informarem de la data i lloc de la segona actuació de "dones en xarxa" a la ciutat que serà la primera xerrada de “Dona, la xarxa va amb tu” que estarà oberta a totes les dones de la ciutat.
.
.