18/6/07

"Dones en xarxa" a Sant Feliu...

.
Ja us hem comentat moltes vegades que les dones fan xarxa.
.
Recordeu quan us vam presentar les nostres amigues del col·lectiu de "dones en xarxa".
.
També fa molt poc us vam parlar de L'escletxa digital i Las Supremas de Móstoles i de la darrera proporcio "homes - dones" al Telecentre del Palau Falguera.
.
Doncs bé, al projecte "Sant Feliu On Line" seguirem donant suport a l'accent femení a Internet i a la informàtica.
.
En col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Col·lectiu de Dones en Xarxa, el programa municipal de la Dona i la iniciativa local "Sant Feliu On Line"volen recolzar el projecte "Dones en xarxa" destinat a totes les dones de la ciutat.
.


.
.

I és que durant les últimes dècades, que la difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) està accelerant els processos de canvi econòmic i social.
.
L'accés a les TIC i els beneficis que se'n deriven del seu ús, no són accessibles en condicions d'igualtat a tota la població.
.
Concretament, les dones troben diverses dificultats d'accés i se'n beneficien menys.
.
Encara són moltes les dones que no saben que Internet és també un espaci femení... i la Xarxa és un espai ideal per a les dones i la perspectiva de gènere.
.
Internet (amb un enfocament de Dona-Tecnologia) és veure, viure, escoltar, compartir, participar, aprendre, defensar... fer camí !!!
..
.
La col·laboració de l'Ajuntament amb "dones en xarxa" s'iniciarà mitjançant la celebració d'una primera reunió informal entre el col·lectiu de "Dones en Xarxa" i les representants de les entitats del municipi així com les dones membres d'associacions i teixit social de de la ciutat.
.
La trobada es durà a terme el dia 25 de juny, a les 19 hores , al Centre de Dones del carrer Pou de Sant Pere número 8.
.
Si ets dona i formes part d'alguna entitat... T'ESPEREM.
.
.
Més endavant ja us informarem de la data i lloc de la segona actuació de "dones en xarxa" a la ciutat que serà la primera xerrada de “Dona, la xarxa va amb tu” que estarà oberta a totes les dones de la ciutat.
.
.