7/6/07

Què passa a la Plaça de la Vila?!? (2a. part)

.
Recordeu la gent de Guifi.net, els de la xarxa de comunicacions inalàmbrica oberta, lliure i ciutadana... en vam parlar aquí, allà, aquí, allà i enllà.
.
La Comunitat Guifi.net a Sant Feliu de Llobregat ha creat des de fa uns dies el seu propi lloc web:
.
.
Trobareu informació bàsica i tot d'enllaços d'interès a instruccions i suport en línia.
..
.
.
.
Des de la setmana passada es pot gaudir d'una promoció força interessant.
.
Si aneu a la Plaça de la Vila o als seus voltants podeu gaudir, des dels vostres portàtils i PDAs, de l'accés obert a Internet de Guifi.net per a "convidats" en proves del supernode del campanar de la Plaça de la Vila de Sant Feliu.
.
Gaudiu-ne !!!
.
En concret, la Comunitat Guifi.net ha habilitat, en mode de proves, un accés obert per portàtils al supernode del campanar de la Catedral de Sant Feliu de Llobregat, que permet navegar per Internet, com a "convidat", mitja hora al dia.

Des dels voltants de la Plaça de la Vila el vostre portàtil o ordinador de butxaca detectarà la connexió sense fils "guifi.net-AccesObert".
.
Així el podreu identificar:
.

Els amics i amigues de Guifi.net ens recorden que aquest accés obert provisional per portàtils us permetrà navegar per la xarxa 30 minuts al dia, oferint-vos també unes pàgines web d'informació explicativa per fer un pas més i continuar fent, de forma ESTABLE, xarxa lliure i ciutadana de debó.

L'autèntic sistema Guifi.net està concebut per tal fer connexions estables des de les llars mitjançant uns senzills equips per fer de nodes o clients estables:

Llavors sí que estareu fent autènticament xarxa lliure i ciutadana:

Quan gaudeixis d'aquesta mitja hora amb el teu portàtil aniran obrint-se finestres donant informació de com fer una connexió estable i permanent a la xarxa amb les connexions de capçalera del supernode:

  • guifi.net-SFLLCampanarAP1
  • guifi.net-SFLLCampanarAP2
  • guifi.net-SFLLCampanarAP3
  • guifi.net-SFLLCampanarAP4
    .
    .

En el lloc web de la Comunitat Guifi.net a Sant Feliu de Llobregat quí us informem de com fer-ho.
.
http://guifisantfeliu.googlepages.com/