8/6/07

Feliç aniversari !!! Presentacions en línea per a tothom...

.
Com que el passat 1 de juny el Telecentre del Palau Falguera va fer 3 anys de vida... aprofitem per presentar-vos el projecte "Sant Feliu On Line" del qual forma part:
..
.
..
L'hem feta amb SLIDESHARE. L'eina per fer presentacions en línia.
.
Molta gent l'ha descrit com el YouTube de les presentacions.
.
SLIDESHARE admet presentacions de Microsoft Powerpoint (".pps" i ".ppt") però també de l'OpenOffice (.odp), això sí, d'un màxim de 30 Mb.
.
SLIDESHARE emmagatzema aquestes presentacions en format Flash per poder ser visualitzades en línia ja que ens donarà un adreça web pública.
.
A més permet insertar-lo en un lloc web o blog nostre amb el seu propi reproductor de diapositives. Com podeu veure nosaltres l'hem afegit al menú dret d'aquesta mateixa bitàcola.
.
En resum, aquest eina és molt fàcil i útil ja que permet compartir presentacions a la xarxa.
.
També us recomanem un tutorial per a la utilització del SLIDESHARE. L'ha fet la mestra argentina Karina Crespo:
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Noteat: Gener 2009

Vídeos, a les presentacions de SlideShare

SlideShare ha donat a conèixer que ara es poden incrustar vídeos de YouTube en les presentacions que s'hi publiquin.

Els responsables de SlideShare expliquen que s'han adonat que a molts usuaris i usuàries els interessava poder incrustar vídeos en les presentacions i han intentat satisfer aquesta necessitat. Ara, s´hi poden incrustar vídeos de YouTube.

El procés per fer-ho és publicar el vídeo, copiar l'URL i enganxar-lo a la diapositiva de la presentació en què es vol visualitzar el vídeo. És possible incloure més d'un vídeo a cada presentació.