El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/4/08

Els nostres fotògrafs, en acció.

El divendres 4 d'abril vam començar el nou taller de fotografia digital al Telecentre.


Set valentes i un valent s'estan endisant en els secrets d'aquesta nova forma de fotografia, que pot fer que qualsevol persona, amb uns mínims coneixements de fotografia i d'informàtica, pugui obtenir unes fotos més que correctes. Divendres va ser la segona sessió del taller, i toca sortir al parc a fer fotos! Tot i que el dia estava oscuret, els nostres protagonistes van fer que sortís fum del disparador.



Un bon fotògraf ha d'anar a buscar la foto, encara que sigui dins un estany!




Un cop vam tenir les fotos a la tarja de la càmera, les vam començar a descarregar a l'ordinador, tot creant-hi carpetes per tenir-les ben ordenadetes. Però no penseu que tot acaba aquí, no! En el taller veurem totes les fases: la presa de fotografies, la descàrrega i la postproducció, és a dir, que també farem alguns retocs a les fotos "crues", per tal de deixar-les més presentables.


Com sempre, utilitzarem el programari gratuït Picasa per tal de retocar les fotos. Aprendrem a descarregar-lo, instal·lar-lo i fer-lo servir.

Què dieu? No us animeu? Si voleu estar al corrent des tallers i cursos que fem al Telecentre (i de moltes altres coses!), subscriviu-vos al nostre butlletí fent clic aquí. Només heu de dir-nos el vostre nom i adreça electrònica!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei! Participa al 48è concurs de fotografia sobre la rosa!!!

La rosa, flor emblemàtica de la nostra ciutat, és la protagonista d'un concurs de fotografia que se celebra cada any a Sant Feliu, al qual es pot presentar qualsevol resident de l'Estat Espanyol.

El tema del concurs és la rosa, en tots els seus diversos aspectes.

Els concursants podran presentar un màxim de tres obres, que no hagin estat presentades en edicions anteriors.

Teniu ganes de fotografiar roses? Doncs endavant, teniu temps fins el pròxim 30 d'abril, quan s'acaba el termini d'admissió.