El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/6/08

Per molts anys!

EL BLOC DE SANT FELIU ON LINE FA ANYS!




Demà fa 2 anys que apareixia aquest bloc a la xarxa, amb aquesta entrada.

El weblog va nèixer als dos anys d'història del projecte municipal d'alfabetització digital Sant Feliu On Line de la Regidoria de noves tecnologies. És a dir, el projecte també fa anys! Exactament, 4 anyets.

Recordeu? Aquesta era la fila que feia aquell nouvingut a la blocosfera a l'any 2006:


Ha canviat força, oi? Durant aquests 2 anys us hem parlat gairebé de tot: de truquillos, d'entitats, de mosquits, d'incendis i tornados, de poesia...; i com no, d'actualitat tecnològica i de ciutat!

Avui volem explicar-vos unes quantes xifres, per a que us feu una idea del que hem fet i continuem fent des del programa municipal d'alfabetitizació digital "Sant Feliu On Line" de la regidoria de noves tecnologies.

  • Tenim 2280 usuaris registrats que utilitzen les franges d'accés lliure a Internet al Telecentre del Palau Falguera, a Can Maginàs i al Casal de Joves. Un 58,6% són dones.
  • Oferim una mitjana de 8500 hores anuals individuals de formació! Estan repartides en unes 70 activitats formatives i seminaris diferents.
  • Unes 500 persones passen cada any pels nostres cursos i tallers.
  • El nostre bloc té gairebé 700 entrades (posts).
  • El nostre incipient canal a YouTube ja té més de 1000 visualitzacions. És a dir, que més de 1000 vegades algú ha teclejat o clikat sobre un link a www.youtube.com/santfeliuonline
  • El nostre canal de YouTube disposa a data d'avui de 54 vídeos, que s'han reproduït un total de 7200 vegades.
  • Més de 200 persones estan subscrites a C o n n e c t @ t s, el nostre butlletí mensual de notícies en línia. Connect@ts proporciona tota la informació del nostre projecte i les principals novetats tecnològiques i recursos TIC de la ciutat i del món.
  • I el que és més important, pretenem continuar així durant 3861 anys més com a mínim ;-).
Ens veiem a la xarxa!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!
La veritat és que esteu fent un molt bon treball aconseguint disminuir la fractura digital i/o social. És gratificant saber que hi ha poblacions que es dediquen plenament a l'alfabetització digital. Esperem que podeu fer molts més anys, encara que en Marc dóni 2 anys de vida als blocs. Jo discrepo. Segurament us podrem felicitar durant molts anys!!!!!

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Moltes gràcies.

Esperem poder estar fent aquesta feina per molt de temps. La xarxa avança, i ningú no s'ha quedar enrere si no vol. Per sort, els usos de les Noves Tecnologies creixen cada dia, i es dedica molt d'esforç a fer que tot sigui més fàcil.

Tot i així, sempre estarem per "donar una petita empenta" a qui ho necessiti.