El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/12/08

Comerç local i Web 2.0. Un exemple de bloc comercial: Botiga NUCS

Qui ha dit que un petit comerç ha d'invertir una morterada per a tenir presència al web? No calen grans pàgines ostentoses, plenes de menús, difícils d'actualitzar, i de vegades, moooolt cares.


El comerç Nucs, que té 2 botigues (a Sant Feliu i a Molins de Rei, de complements i roba interior respectivament) ha aprofitat una eina tan senzilla com un bloc de Wordpress per tenir presència a la Xarxa, i muntar un lloc web d'allò més cool, que per suposat admet comentaris. És a dir, des del comerç es vol fer xarxa amb els clients, el qual és molt bona senyal. Podeu fer una ullada a www.nucs.es/.

Ja fa temps que us repetim que no cal ser expert ni milionari per mostrar-nos a Internet. Només calen ganes! Ànim i molta sort, Nucs!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! Que la papereria "BRUCH 1972" també té un bloc força actualitzat i interessant.

http://bruch1972.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hola! Em dic Núria Cateura i soc la propietària de la firma NUCS, us dono les gràcies per aquest article, ens fa feliç que una entitat de la ciutat ens tingui com exemple. Seguirem treballant per donar-vos el millor, des de la botiga i com no, a partir d'ara, des de la xarxa.

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Hola, Núria.

Per sort, la Xarxa ha madurat, i un dels aspectes més remarcables d'aquesta evolució és que ja no som simples "consumidors d'informació", sinó que de manera senzilla, podem utilitzar eines molt potents per difondre el nostres projectes, siguin empresarials o personals, i fer xarxa amb els nostres clients i/o amics.

Des d'el projecte municipal Sant Feliu On Line fem el possible per promocionar l'ús de les Noves Tecnologies per a la ciutadania, i per suposat el petit comerç. Quan vulguis pots passar pel Punt TIC (Telecentre) del Palau Falguera, i si tens algun dubte sobre les eines multimèdia gratuïtes disponibles a la xarxa (àlbums de fotos virtuals, vídeo en línia, etc.), potser et podrem ajudar.

Com hauràs vist, a la barra lateral tenim un llistat de blocs fets per gent de Sant Feliu (entre els quals es troba el de la papereria BRUCH 1972). Tot i ser un llista força desordenada, estem preparant una nova eina on qui vulgui podrà trobar de manera senzilla el bloc santfeliuenc que estigui cercant. Tindràs notícies nostres!

Salutacions.

Anònim ha dit...

http://www.compremasantfeliu.cat/noticies.asp?id=5457


NOTÍCIA: Comerç local i Web 2.0: Un exemple de bloc comercial 21/01/2009


Qui ha dit que un petit comerç ha d'invertir molt calers per a tenir presència al web? No calen grans pàgines ostentoses, plenes de menús, difícils d'actualitzar, i de vegades, moooolt cares.

El comerç Nucs, que té 2 botigues (a Sant Feliu i a Molins de Rei, de complements i roba interior respectivament) ha aprofitat una eina tan senzilla com un bloc de Wordpress per tenir presència a la Xarxa, i muntar un lloc web d'allò més cool, que per suposat admet comentaris. És a dir, des del comerç es vol fer xarxa amb els clients, el qual és molt bona senyal. Podeu fer una ullada a www.nucs.es.

També, la llibreria Bruch 1972 té un blog on podeu consultar tot els articles que tenen a la venda: premsa, llibres, objectes de regal.. el trobareu a http://bruch1972.blogspot.com/

No cal ser expert per mostrar la vostra botiga a Internet. Només cal tenir ganes!