El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/12/08

Taller de Firefox: molt bones sensacions

Com sabeu, divendres passat vam fer un taller d'iniciació a Firefox al Telecentre.


Els alumnes han aprés a localitzar, descarregar i instal·lar el programari. Hem fet també una petita explicació del que suposa avui dia el Programari Lliure, i totes les possibilitats que té vers el programari propietari.

Un cop han instal·lat el navegador (alguns han vingut amb el seu portàtil i s'ho han endut "posat"), hem canviat l'aparença del mateix per una que ens resulti agradable. Com que passem molt de temps davant de la pantalla, és més agradable poder personalitzar la pantalla, oi?

També hem aprés a navegar amb pestanyes (tot un èxit), i a desar-les com a "favorites", per poder llegir el diari, veure la predicció del temps, el correu... tot amb un clic!

I finalment ens hem endinsat en el món dels complements, i hem vist alguna petita mostra. En concret, hem instal·lat en pocs segons el diccionari català per a Firefox. Aquest detallet ha estat molt ben rebut entre els assistents, que ara poden corregir qualsevol text que escriguin a Internet sense dependre de correctors externs!

En resum: Firefox genera sensacions molt positives entre els usuaris, com ja sabíem. Ens quedem amb les paraules de la Rosa, en sortir de classe: "Això és me-ra-ve-llós!"