El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/12/08

S'està "humanitzant" Hotmail?

Com que la Web 2.0 és una gran conversa, una de les seves característiques es el to d'aquesta, allunyat de "comunicats oficials" impersonals, que freqüentment res tenen a veure amb els usuaris.


"Ja que ho fem, fem-ho divertit" és una premisa molt vàlida en aquests temps que corren, i tot i que això no vol dir que la Xarxa s'hagi transformat de cop en una festa contínua, sí que el to en general és més amable i humà. Si utilitzeu aplicacions de Google ja sabeu de què us estem parlant, oi? No és tan difícil: simplement la persona que escriu textos ha de pensar que seran llegits per altres persones.

Doncs sembla que el correu Hotmail (desenvolupat pel Gegant de Redmond, que últimament està passant un mal moment degut als forats de seguretat d'Internet Explorer) ha decidit tirar pel mateix camí, i parlar els seus usuaris amb un to més directe i humà. En el marc de la renovació de la seva interfície, fa poques setmanes va llençar aquell missatge dels planetes, i avui els usuaris de Hotmail us trobareu amb aquest missatge (feu clic a la imatge per ampliar-la):


S'està "humanitzant" Hotmail?