El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/12/08

INVITACIÓ A LA I JORNADA VIRTUAL “SANT FELIU INNOVA”

Us volem convidar a participar de la I Jornada virtual “Sant Feliu Innova”


Però, què és això?

Com molts de vosaltres sabeu, la Web 2.0 ha significat una revolució social a la xarxa, ha esdevingut un canvi en la manera de fer i de pensar de tots els usuaris i usaries d’Internet. Ens deixem portar per la corrent de l’ús de la Web 2.0, seguim les modes d’aquestes noves eines: Facebook, Flickr, Youtube, Blogger, Wikipedia... i sense adonar-nos-en estem, entre tots, creant contingut, compartint informació i dissenyant el nostre propi espai a Internet.

Però, algú de nosaltres ha tingut temps per pair, digerir, reflexionar sobre tot aquest nou fenomen social?

El projecte d’alfabetització digital Sant Feliu On Line ha volgut fer una parada en el camí frenètic de les tecnologies per poder assaborir l’èxit de les xarxes socials, i entendre el que està passant i reflexionar sobre cap a on va la Web 2.0, i quines implicacions socials tindrà en un futur no molt llunyà.

Per això us convidem a tots i totes a participar a la I Jornada Virtual “Sant Feliu Innova” sobre la Web 2.0 i el seu impacte en els diferents escenaris socials.


Què és la I Jornada virtual “Sant Feliu Innova” i que pretenem amb ella?

La Jornada virtual és un àgora d’aprenentatge i debat on es troben experts i nouvinguts digitals per poder compartir coneixements, idees i opinions relaciones amb les noves eines i aplicacions 2.0 que ofereix la xarxa i el impacte que han esdevingut sobre els teixits social, econòmic...
Amb aquesta jornada volem crear un espai virtual de debat, que pretén aportar i compartir coneixement entre tots els participants i visitants sobre temes relacionats amb l’alfabetització digital i l’ús de les TIC.

Per entrar, tafanejar i participar activament, feu un clic aquí.