El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/3/09

Zoom: Gent On Line >>> Coneguem a Maria i el seu perfil innovador

Ja us vam explicar l'altre dia que al web del programa Sant Feliu On Line de l'Ajuntament de Sant Feliu podreu trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra ciutat relacionats directament amb l'ús de les noves tecnologies, Internet....

Per accedir-hi, només cal que visiteu l'apartat Zoom: Gent On Line a la web de Sant Feliu On Line.


L'altre dia vam entrevistar a la Marta, una de les dues joves santfeliuenques que va participar a la primera edició del Festival de minimetratges en línia Work On Fest.

Avui us presentem l'entrevista amb la Maria Gómez, l'altra participant al festival de microcurts de temàtica sociolaboral per Internet que comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.



Segur que la nostra "xerrada" amb la Maria us sembla molt interessant i us ajuda a descobrir una persona de la nostra ciutat amb amb inquietuds audiovisuals i que ha realitzat diverses obres en vídeo.
.
A l'entrevista la Maria ens explica com ha estat la seva experiència en la participació al festival, com veu el panorama local de la creativitat i la innovació i quins són els seus projectes presents i futurs en el camp de la creativitat audiovisual.

Recordeu que si sou de Sant Feliu i estu portant a terme alguna activitat professional innovadora o relacionada amb les noves tecnologies, i que sigui d'interès local, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu "tic (arrova)santfeliu.cat" (sense les cometes i escrivint el símbol de l'arrova) amb el vostre nom i número de telèfon o correu electrònic.
.
Fins a la propera entrevista ! ! ! Igual la vostra, no?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que comencéssim a trobar entrevistes a la gent que fem el dia a dia d'un lloc i que tenim mil històries per a contar. Felicitats a aquestes entrevistes i sobretot al seu format, m'encanta!