El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/11/10

Casal de Joves: usuaris de l'aula d'estudis


La Lucía és una de les joves que ve a estudiar els dimarts i dijous a l'aula d'estudis del Casal de Joves. Estudia quart de biologia a la Universitat de Barcelona i utilitza els ordinadors del Casal per fer els seus treballs universitaris i navegar per internet des de l'aula de manera distesa. Avui es connecta a la intranet UB per consultar el seu correu i qualificacions.

S'aprofita de l'accessibilitat i els horaris de l'aula on es pot prendre un descans mentre fas els teus treballs o estudia per els exàmens que s'acosten al desembre. A més de que en qualsevol moment el dinamitzador digital de l'aula pot ajudar-te en la recerca d'informació des d'un altre ordinador.

"Com a estudiant és important estar sempre connectat al correu quan fas treballs en grup, a més que es pot trobar molta informació penjada a xarxa."

L'aula d'estudis és molt útil per a gent que vulgui treballar però també ofereix l'opció de poder prendre's un descans en un ambient més relaxat.

"Per a aquells els que l'ambient de biblioteca del resulti massa carregat, l'aula d'estudis sap combinar les dues coses."