25/11/10

Casal de Joves: usuaris de l'aula d'estudis


La Lucía és una de les joves que ve a estudiar els dimarts i dijous a l'aula d'estudis del Casal de Joves. Estudia quart de biologia a la Universitat de Barcelona i utilitza els ordinadors del Casal per fer els seus treballs universitaris i navegar per internet des de l'aula de manera distesa. Avui es connecta a la intranet UB per consultar el seu correu i qualificacions.

S'aprofita de l'accessibilitat i els horaris de l'aula on es pot prendre un descans mentre fas els teus treballs o estudia per els exàmens que s'acosten al desembre. A més de que en qualsevol moment el dinamitzador digital de l'aula pot ajudar-te en la recerca d'informació des d'un altre ordinador.

"Com a estudiant és important estar sempre connectat al correu quan fas treballs en grup, a més que es pot trobar molta informació penjada a xarxa."

L'aula d'estudis és molt útil per a gent que vulgui treballar però també ofereix l'opció de poder prendre's un descans en un ambient més relaxat.

"Per a aquells els que l'ambient de biblioteca del resulti massa carregat, l'aula d'estudis sap combinar les dues coses."