El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/11/10

Comencem els tallers

Ja hem començat el taller de fotografies de les tardes amb una gran acceptació. Les places per els tallers es de 10 doncs tenint en compte la demanda que tenim des de el Punt Tic hem elevat dites places fins a 12, (el número de ordinadors que disposem)

El que volem aconseguir amb el taller de fotografies es que l’usuari comenci a sortir-ne del mode automàtic de la càmera. Per així poder anar investigant les opcions i que per ells mateixos decidir quina opció tindran que utilitzar en cada fotografia.

Realitzem una presentació amb Impress de les opcions que tenim, retrat, paisatge, neu, nit…etc. Desprès el que toca és la practica. Com? Doncs tenim la sort d’estar ubicats a un parc privilegiat de Sant Feliu com es el Palau Falguera, i que millor que aprofitar aquesta ubicació sortint un dia a fer fotografies.

Desprès el que toca es guardar-les al ordinador i començar amb el retoc fotogràfic amb Picasa. Que és un programa que ens permet realitzar retocs fotogràfics molt fàcils i a la vegada molt eficaços, sense necessitat de dintre uns coneixements molt elevats.

Doncs si us crida la atenció començar a treure-li partit a la càmera, no dubteu en vindre al Punt Tic per poder realitzar pròxims tallers. (93.666.61.80)