5/11/10

TALLER DE BLOCS, FOTOGRAFIA I VIDEO: APUNTA'T


Dona't l'èxit que van tenir el tallers d'estiu al Punt Tic del Palau Falguera, reprenem la segona edició de Tallers de creació de blocs, fotografia i video. Aquests tallers començaran la darrera setmana de novembre i s'allargaran tot el mes de desembre. Expliquem breument els tallers:

  • Tallers d’introducció a la Fotografia Digital dirigit a usuaris que s'inicien en el món de la fotografia amb càmera digital sense experiència que desitgin conèixer les peculiaritats de la seva càmera per aprofitar al màxim el seu equip fotogràfic.
  • Taller de vídeo orientat a persones que els interessi editar els seus vídeos casolans o professionals, tallar-los, afegir diferents vídeos en una sola seqüència, editar el so, fins hi tot gravar els vostres propis DVD’S com si fossin autèntics professionals.
  • Taller de blocs, una dels aplicacions més populars del Web 2.0., una manera diferent d'entendre Internet, us ensenyem a crear webs dinàmiques i interactives que segur us agradaran!!!
Cada taller es compon de 4 sessions de 2 hores, sent 8 hores el total del curs, suficients per a acostar-vos a cadascuna de les disciplines i que pugueu començar el vostre camí amb autonomia. Els cursos són de 8 alumnes per curs, però donada l'alta demanda que tenim s'ha augmentat el nombre de places ofertades a 12 alumnes per curs.
Horari:
  • DILLUNS I DIMECRES de 18h a 20h
  • DIMARTS I DIJOUS de 10h a 12h
  • DIMECRES I DIVENDRES de 10h a 12h
Si estàs interessat en realitzar algún d'aquests tallers només has d'apropar-te al nostre centre: PuntTIC Palau Falguera
C/Falguera nº6 93.666.61.80

Ànim que et quedaràs sense plaça!