16/11/06

Ai, ai, ai!

Us ha enxampat aquest fred que ha arribat de cop, i heu agafat un refredat?
O potser encara no us heu vacunat contra la grip?
Mal de cap?
Mal de panxa?
Mal d'esquena?

I què feu que no aneu al metge!?
Ara podeu demanar i escollir hora pel metge a travès d'internet!

On? Al web de l'Institut Català de la Salut, que té un servei de programació de visites que us reconeixerà pel número de la vostra Targeta Sanitària. A més, podreu consultar qui és el vostre metge de capçalera i el vostre CAP de referència.

Feu clic aquí.
Un cop a la pàgina, us haureu d'identificar mitjançant el número de la vostra Targeta Sanitària, i fer clic a "Continueu"

El sistema us farà una proposta de dia i hora. Si hi esteu d'acord, feu clic a "Confirmeu la visita", i ja podeu anar al metge. Però si per qualsevol motiu aquesta proposta no us convè, podeu escollir dia i hora clicant a "Canvieu la visita"

A la següent pàgina podreu obrir un desplegable per a escollir el dia que us va millor.


I un cop escollit el dia, què ens queda? Doncs escollir l'hora. A la pantalla podreu veure les hores que queden lliures del dia que heu escollit, i agafar la que més us convingui.


Un cop escollida l'hora, confirmeu la visita, i ja està! El metge ja sabrà que la Maria, el Joan o la Laia el vindràn a veure aquest dia. Fins i tot us podeu imprimir un comprovant de la vostra reserva de visita. Ja no teniu excusa per no anar al metge!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Solo quería comentar que este artículo me ha parecido muy útil, ya que pedir hora por teléfono al médico es una odisea y ya no hablamos de ir en perona al ambulatorio...
Gracias por vuestro trabajo.

Sant Feliu On Line ha dit...

Gracias a ti Laura, nos alegramos de que te parezca útil.
Hasta siempre.