El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/11/06

Parla gratis amb tot el món gràcies a Skype

Sabies que pots convertir el teu ordinador en un autèntic telèfon?

Només necessites un micròfon, auriculars i una connexió a Internet, també hi han webcams amb micròfon incorporat d’aquesta manera no necessites els auriculars ni el micròfon i ens podrem veure a temps real amb el nostre interlocutor.




és el programa líder per comunicar-se amb una qualitat de so es excel·lent, és molt senzill d’utilitzar i útil per fer trucades ja sigui d’ordinador a ordinador gratuïtes o bé a través d’Skype a telèfons amb un cost molt inferior al que ofereixen les operadores de telefonia.

Permet també fer missatgeria instantània, es poden buscar persones filtrant per països, idioma, edat, sexe i contactar amb elles.

Disposa ja d’un un gran nombre de persones que l'utilitzen, més de 100 milions d'usuaris! no hi ha cap altre programa en la historia d’Internet que hagi aconseguit un nombre tan elevat d’usuaris només en 2 anys i mig des de la seva creació.


S’utilitza tant amb finalitats professionals com personals ;

Skype manté en contacte a les famílies: Un exemple d'això és la Christine que és una àvia orgullosa d’utilitzar Skype per estar en contacte amb els seus nets: Kieran, Jaime, Rebecca i Christina. El petit Kieran, de 6 anys, la truca constantment i es van passar a Skype per les enormes factures de telèfon que havien de pagar per trucar de Essex a Devon.

I, ja ho sabeu si teniu cap dubte podeu introduir-lo en els comentaris del post...