13/11/06

Blogbar: barra de cerques al blogHas vist que des de fa alguns dies hem incorporat un cercador al blog?

És la Blogbar, una barra de cerca a través de la qual podràs buscar informació a dins del mateix blog, a Internet utilitzant alguns dels principals cercadors o a dins de la blogosfera amb els principals cercadors de blogs.

Per exemple, si recordes que algun dia vam parlar d'un tema que et va interessar molt i vols tornar a llegir el post, només has d'anar a la Blogbar i escriure el tema (per exemple: Firefox), marcar la opció "en página" i seleccionar un dels motors de cerca (per exemple: google). Finalment pulsar OK i automàticament veuràs totes les entrades del blog que fan referència al tema, en aquest cas Firefox.

I si has llegit un post del que vols ampliar informació pots anar a la Blogbar i ampliar el tema buscant altres webs que aprlin del tema. Simplement has d'escriure el tema en qüestió i marcar la opció "en web", seleccionar el motor de cerca i pulsar OK. En aquest cas els resultats no seran de comentaris del nostre blog, sinó de pàgines web relacionades amb el tema.

Doncs ara que ja saps com funciona... a practicar!!!!

Ah i si tu tens un blog i vols incorporar-hi aquesta eina gratuita, només has de visitar la web de Blogbar i seguir les instruccions.