El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/11/06

Blogbar: barra de cerques al blog



Has vist que des de fa alguns dies hem incorporat un cercador al blog?

És la Blogbar, una barra de cerca a través de la qual podràs buscar informació a dins del mateix blog, a Internet utilitzant alguns dels principals cercadors o a dins de la blogosfera amb els principals cercadors de blogs.

Per exemple, si recordes que algun dia vam parlar d'un tema que et va interessar molt i vols tornar a llegir el post, només has d'anar a la Blogbar i escriure el tema (per exemple: Firefox), marcar la opció "en página" i seleccionar un dels motors de cerca (per exemple: google). Finalment pulsar OK i automàticament veuràs totes les entrades del blog que fan referència al tema, en aquest cas Firefox.

I si has llegit un post del que vols ampliar informació pots anar a la Blogbar i ampliar el tema buscant altres webs que aprlin del tema. Simplement has d'escriure el tema en qüestió i marcar la opció "en web", seleccionar el motor de cerca i pulsar OK. En aquest cas els resultats no seran de comentaris del nostre blog, sinó de pàgines web relacionades amb el tema.

Doncs ara que ja saps com funciona... a practicar!!!!

Ah i si tu tens un blog i vols incorporar-hi aquesta eina gratuita, només has de visitar la web de Blogbar i seguir les instruccions.