El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/1/09

FEM BARRI! EL BLOG DE CAN CALDERS I LA SALUT

La realitat dels barris i dels seus habitants és molt canviant i dinàmica, per això necesitem eines que ens permetin conèixer i compartir aquesta realitat d'una manera àgil i propera. Això és el que pretén el bloc de Fem Barri, convertir-se en un espai en el que junts puguem compartir, descobrir, proposar o debatre tot allò que està passant i que ha de passar als barris de Can Calders i La Salut.
.

Al bloc hi haurà notícies relacionades amb l'actualitat dels barris, però també amb la seva història; notícies de la seva gent, les seves entitats i dels projectes que es duran a terme. Però també hi trobareu fotografies, vídeos, enllaços a d'altres blogs del seu àmbit social i moltes coses més...

Aquest espai estarà dinamitzat digitalment per José Carlos Aguilar, dinamitzador digital del projecte, incorporat gràcies a la subvenció de Treball als Barris, que a més ajudarà a veïns i veïnes dels barris a familiaritzar-se amb les noves tecnologies. Comptarà amb el suport i recolzament de l'equip tècnic del projecte municipal d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line".

I perquè un bloc?

· Perque s'actualitza constantment. Si estàs atent, no et perdras res del que passi als barris.

· Perquè la comunicació és més fluïda i va en les dues direccions: Es pot veure, però també es pot opinar. I sense necessitat d'instàncies o saber molt de tecnologia.

· Perquè és un espai de convivència més proper i personal que els llocs webs tradicionals. No hi ha formularis desmanegats i la interacció és més senzilla.

· Perquè és una eina cada cop més usual i que exigeix pocs coneixements per treure-li el màxim partit. La informàtica t'és familiar? Coneixes els blocs? No hi ha cap problema, et podem ajudar.

Visita el Bloc i digues la teva. Entre tots, Fem Barri!