El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/1/09

Sana enveja dels veïns

Mireu, mireu quins 2 Macs els han portat els Reis al Centre de Suport de la UOC.

Mireu també com l'Esther ens va deixar tafanejar-los.


Mac és el nom familiar dels Macintosh. Pertany a l'empresa Apple Computer i va ser el primer ordinador a popularitzar la interfícies gràfica d'usuari (GUI o IGU), cosa que en aquell temps va suposar un salt revolucionari en ordinadors domèstics.
.

Com podeu veure el seu disseny és força espectacular. De fet, tots els membres d'aquesta secta de la poma acostumen a dir meravelles dels Macs: "Es tan seguro, estable y potente como elegante y fácil de usar".


Concretament el model dels nostres veïns de la primera planta és un iMac amb la seva flamant pantalla-monitor de 24″. Espectacular la inmensitat de la pantalla! Hi ha espai per a tot i una definició i representació dels colors realment impressionant.


Quina enveja !!! A la foto podeu veure a en Carlos amb aquesta mirada de desig.
.

Us deixem amb una frase de Steve Jobs, empresari i informàtic dels EUA, president d'Apple Inc., i una de les figures més importants de la indústria informàtica i l'entreteniment:
.

Pensamos básicamente en ver la televisión para desconectar el cerebro, y utilizar en el ordenador cuando quieres volver a encenderlo”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MAC's a la UOC? Però si la UOC treballa amb PC!

Anònim ha dit...

Todos llevamos un gafapasta dentro!