El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/9/10

Connecta’t per a trobar feina
















El programa Connecta't té com a objectiu capacitar a nivell digito-tecnològic a totes aquelles persones aturades que vulguin aprendre o familiaritzar-se amb l'ús de les TIC (Tecnologies de la informació i comunicació) aplicades a la recerca de feina a través d'Internet.

La inauguració dels cursos que es duran a terme a Sant Feliu, en el marc d’aquest programa, va tenir lloc a Can Maginàs el passat 15 de setembre i va comptar aquest any amb la presència de la consellera de Treball, Mar Serna, i del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, que han acompanyat al primer tinent d'alcalde de Sant Feliu, Josep Lluís Fernández Burgui, en una sessió d'aquest programa.

Aquest any està previst que es realitzin 14 cursos amb una capacitat per a 112 persones, estructurats a partir de dos tipus de mòduls formatius de 10 hores de durada cadascun. La curta durada de les classes respon a la voluntat d'oferir una formació en forma de píndoles per a facilitar l'aprenentatge a un perfil de persones poc habituat a l'ús de les noves tecnologies.

El primer mòdul "Introducció a l'entorn informàtic" està orientat als alumnes que vulguin adquirir un mínim de coneixement en l'àmbit informàtic, com per exemple elaborar un text, crear i fer servir un compte de correu electrònic o navegar per Internet.

El segon mòdul "Eines per a la recerca de feina" es centra en aspectes com l'elaboració del currículum vitae, la creació d'una carta de presentació i la recerca de feina mitjançant portals d'ocupació a Internet.

El primer tinent d'alcalde de Sant Feliu, Josep Lluís Fernández Burgui, ha volgut destacar l'experiència que té la ciutat de Sant Feliu en la realització d'accions formatives de capacitació digital de persones aturades on, des de l'any 2008 i en el marc del programa "Ciutats Digitals", s'han format un total de 184 persones desocupades en 22 cursos diferents.


http://www.gencat.cat/big/big_player.swf?id=649074913091610