3/9/10

EINES COL·LABORATIVES AL PLA OCUPACIONAL


Un bon exemple d'ús d'eines col·laboratives on line el trobem al Pla Ocupacional de Dinamitzadors que s'està portant a terme aquest any a Sant Feliu. El grup d'especialistes ha de fer moltes tasques conjuntament i no sempre es troben tots al mateix lloc i al mateix temps. Per aquest motiu fan servir eines que trenquin aquestes barreres i els permetin estar coordinats en tot moment.
Un bon exemple és el ventall de possibilitats que ofereixen les eines de google:

Exemple 1: Elaboració d'una fitxa de continguts per part d'un dels dinamitzadors, però que sigui consultable per l'equip de coordinadors per fer modificacions, ampliar-la, etc. O be que aquesta fitxa s'hagi de fer entre dues persones que no es troben al mateix lloc.
Doncs fem servir Google Docs, una eina que permet fer, editar i guardar documents a internet, deslocalitzant-los. Quan hem de fer alguna operació sobre l'arxiu, només cal internet i unes claus d'accés.

Exemple 2: L'equip ha d'estar informat en tot moment d'actes, events, convocatòries...algunes per tots i d'altres per una part dels dinamitzadors.
En aquest cas, farem servir una eina que es diu Calendar i que permet crear un calendari (o més), compartir-los, seleccionar-los, etcTotes aquestes eines suposen un important estalvi en desplaçament i temps per a les persones

1 comentari:

Lidia ha dit...

La veritat que totes les eines de google son una meravella, et facilita la feina.

Sense google les tecnologies no serien el mateix.