El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/9/10

Ja es pot sol.licitar els ajuts per als llibres de text 2010-2011


Sol.licitar les ajudes per a l'adquisició de llibres de text per aquest nou curs és ara més fàcil que mai. Per a dinamitzar aquest tràmit, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha habilitat l'adreça www.santfeliu.cat/ajuts per a poder fer la sol.licitud via Internet directament des de casa. Caldrà haver rebut una carta de l’Ajuntament en la qual es facilita la informació i el codi d'identificació necessari per tramitar les sol·licituds.

I per a totes aquelles persones que prefereixen fer aquest tràmit de forma presencial, l’Ajuntament ha reforçat l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb treballadors del Pla d’Ocupació que assessoraran a tots aquells ciutadans que vulguin realitzar el tràmit de forma telemàtica i necessitin orientació. L’horari d’aquest servei és de 8 a 20 h de dilluns a divendres.

Aquestes ajudes que consisteixen en 20 euros per alumne d'educació infantil i 25 euros per alumne d'educació primària, es poden demanar a partir del 1 fins al 30 de setembre. Van dirigides a les famílies amb fills o filles empadronats a Sant Feliu que cursin estudis d'educació infantil (P3, P4 i P5) o primària (de 1er a 6è) a qualsevol centre escolar públic o concertat de Catalunya.

Aquesta quarta convocatòria es va aprovar en el ple de l'Ajuntament durant el mes de juliol i té com a objectiu reduir l'elevat cost que suposa per a les famílies la compra dels llibres de text.