2/9/10

Ja es pot sol.licitar els ajuts per als llibres de text 2010-2011


Sol.licitar les ajudes per a l'adquisició de llibres de text per aquest nou curs és ara més fàcil que mai. Per a dinamitzar aquest tràmit, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha habilitat l'adreça www.santfeliu.cat/ajuts per a poder fer la sol.licitud via Internet directament des de casa. Caldrà haver rebut una carta de l’Ajuntament en la qual es facilita la informació i el codi d'identificació necessari per tramitar les sol·licituds.

I per a totes aquelles persones que prefereixen fer aquest tràmit de forma presencial, l’Ajuntament ha reforçat l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb treballadors del Pla d’Ocupació que assessoraran a tots aquells ciutadans que vulguin realitzar el tràmit de forma telemàtica i necessitin orientació. L’horari d’aquest servei és de 8 a 20 h de dilluns a divendres.

Aquestes ajudes que consisteixen en 20 euros per alumne d'educació infantil i 25 euros per alumne d'educació primària, es poden demanar a partir del 1 fins al 30 de setembre. Van dirigides a les famílies amb fills o filles empadronats a Sant Feliu que cursin estudis d'educació infantil (P3, P4 i P5) o primària (de 1er a 6è) a qualsevol centre escolar públic o concertat de Catalunya.

Aquesta quarta convocatòria es va aprovar en el ple de l'Ajuntament durant el mes de juliol i té com a objectiu reduir l'elevat cost que suposa per a les famílies la compra dels llibres de text.