El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/9/10

ELS DINAMITZADORS DEL PLA: Yolanda


Hola,em dic Yolanda vaig començar al pla ocupacional amb moltes ganes de poder emprendre una nova tasca, coneixen nous camins per poder treballar i sentir-me be. Aquesta oportunitat la e trobat a Fem Barri," una oficina un projecte".L'oficina de Fem Barri és el punt de referència per a tots els ciutadans i ciutadanes dels barris Can Calders i la Salut, serveix de nexe directe amb l'ajuntament i serveis municipals.
A la oficina de Fem Barri es desenvolupant un ampli projecte d' Intervenció Integral als Barris de Can Cancalders i la Salut, on es poden fer consultes, realitzar peticions, com ara la sol. licitud d'ajudes i subvencions,a mes a mes de cursos que potenciam l'integració social,( completament gratuïts )com ara s'estant impartint al mati i les tardes Iniciació al PC i el proper divendres començaren als matins de 9'30 hores a 11'30 hores L'aula oberta on poden accedir totes aquelles persones interessades a la recerca de feina on es recolzaran als veïns en les tasques de buscar feina en aquest moments tan delicats , escoltar-los i animar-los amb la seva formació ....

L' oficina dirigida per Miguel, Maria i Oliver tots tres son unes persones molt implicades amb la problemàtica als barris . A Fem Barri es busquem la col.laboració dels veïns i veïnes per conèixer e intentar solucionar els problemes que es pateixen al barri .
Fem Barri te una revista on s'informa dels fets mes rellevants als barris i també un bloc propi que t'animo a que coneixes i on tots podem participar.
Las meves tasques giren al voltant d'aquest projecte, des de prepara material per la realització del cursos manuals, gestió telefònica cerca les persones interessades, donar suport en recerca de feina, donar suport a Lidia la docent en els cursos que s'imparteixen, tasques de prospecció de botigues per poder estudiar la millor manera de ajuda al comerç, buscant els seus punts febles i compartint els seus suggeriments. I més projectes que encara seguim madurant.