El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/7/11

Aprovats nous dominis d'Internet per a empreses i organitzacions privades



La Corporació d'Internet per a l'Assignació de Noms i Nombres (ICANN) ha acordat aquest autoritzar nous dominis d'internet per a empreses privades; una decisió que suposa un de les majors fites en les quatre dècades d'història d'internet.
a partir d'ara les empreses podran utilitzar el seu propi nom com a sufix en lloc dels fins ara obligatoris puntocom, puntonet o puntoorg.

L'organització començarà a acceptar aplicacions de sol·licitud per als nous dominis gTLD (gestió del sistema de noms de domini de primer nivell genèrics), a partir del gener vinent i caldrà demostrar que s'és propietari de la marca i l'empresa. Segons el ICANN no podran optar a un domini els qui hagin estat convictes per delictes financers, d'estafa, de pederàstia o relacionats amb els ordinadors, entre uns altres.

Les grans multinacionals, com Apple, Toyota o BMW, per citar alguns exemples, podran llançar webs amb els seus propis noms. La mesura, presa durant el consell d'administració de la ICANN a Singapur, beneficiarà a les "grans marques amb un màrqueting clar i una estratègia orientada al client i els permetrà explotar el seu nom de manera competitiva".