El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/7/11

Hotmail reforça les seves mesures de seguretat

El servei de correu electrònic Hotmail ha afegit una nova funció de seguretat per evitar «spam» (correu brossa) i alertar del robatori de comptes.
El robatori de comptes és un problema greu i cada vegada més estès a la Xarxa, una mica del que Hotmail és conscient. Encara més nombrós i gairebé incontrolable és el 'spam' massiu que diàriament reben els milions d'usuaris de Hotmail.
Quan un compte és segrestat, els seus contactes i amistats reben «spam» o «phising», la qual cosa delata a l'usuari afectat. La nova característica, cridada «El meu amic ha estat hackejat», permet identificar a un compte com spam, o bé si hi ha sospites que ha estat piratejada. En tal cas, Microsoft rep l'avís i combina les dades amb el motor de detecció d'spam, prenent alhora les accions necessàries per bloquejar el compte.
Una vegada verificada el compte piratejat, Microsoft prendrà les mesures oportunes per bloquejar-la. L'usuari afectat podrà recuperar el seu compte després de superar el procés de recuperació de la mateixa. Per escudar encara més el compte, Microsoft impedirà que els usuaris utilitzin contrasenyes febles o amb poca seguretat.
Una contrasenya segura:
En cas que les seves credencials siguin fàcils d'endevinar, pròximament seran obligats a canviar-les.
La seva facilitat fan que siguin un blanc fàcil per als pirates informàtics. «Tenir una contrasenya segura és només un pas per protegir el seu compte», explica l'equip de Hotmail.
Font d'informació: www.abc.es