El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/7/11

Sant Feliu On Line agrupa a @santfeliutwitts els 'piuladors' locals

Des del projecte municipal d'inclusió digital, Sant Feliu On Line, arrenquem un nou projecte, es tracta de @SantFeliuTwitts , els twitts de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. De la mateixa manera que la SantFeliuSfera té la voluntat d'agrupar i visualitzar els blocaires santfeliuencs dispersos per la Xarxa, la llista SantFeliuTwitts pretén aconseguir el mateix objectiu en l'àmbit de la xarxa social de microblogging Twitter.

La TwittSfera de Sant Feliu de Llobregat, projecte pioner a nivell de comarca, consistirà en una llista pública de Twitter que agrupa a tots els 'twittejadors' que siguin de Sant Feliu (igual que el tema blogs en la Santfeliusfera) independentment de que en el missatge surti la paraula santfeliu o no.

Animeu-vos i acompanyeu-nos en aquesta experiència! Per estar al dia de tot el què envolta a la gent de Sant Feliu, només heu de fer-vos seguidors de la llista SantFeliuTwitts .

Twitter, nascut el 2006, permet als seus usuaris de publicar missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters, que es publiquen al propi perfil i que són reenviats immediatament a d'altres usuaris que han triat l'opció de rebre'ls. El seguiment d'esdeveniments en directe, la retransmissió de xerrades i ponències, l'intercanvi d'opinions o el comentari de fets d'actualitat són quatre dels principals úsos que té Twitter.