1/10/08

7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) va celebrar el passat 30 de setembre la 7ª Diada de les Telecomunicacions a Catalunya al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

La conferència inaugural que portava com a títol “El sistema Galileu de comunicacions europees per satèl·lit: repercussió social, estratègica i econòmica” va anar a càrrec de l’enginyer Javier Benedicto, expert mundial en el camp de les Telecomunicacions.

L’acte va tenir tres grans eixos principal: la TV Digital, l’Accessibilitat a la informació i a les infraestructures de banda ampla i Telecomunicacions i Discapacitats. Com a novetat tecnològica es va realitzar la demostració de TV 3D a càrrec de Telefònica i una exposició de dispositius i sistemes TIC per a persones amb discapacitat amb la participació de la ONCE, Fundación Vodafone, Telefónica Móviles, Fundación Orange, Stenotype i Neotécnica.

Si algú està interessat en descarregar-se el programa pot fer-ho aquí.

L’acte de clausura de la Diada tecnològica es va realitzar amb un sopar de gala on es van lliurar els 7ès Premis Excel·lència a les Telecomunicacions que premien aquelles empreses o institucions que realitzen un esforç en incorporar les TIC per millorar la productivitat, la innovació, la divulgació i la integració social.