El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/10/08

7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) va celebrar el passat 30 de setembre la 7ª Diada de les Telecomunicacions a Catalunya al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

La conferència inaugural que portava com a títol “El sistema Galileu de comunicacions europees per satèl·lit: repercussió social, estratègica i econòmica” va anar a càrrec de l’enginyer Javier Benedicto, expert mundial en el camp de les Telecomunicacions.

L’acte va tenir tres grans eixos principal: la TV Digital, l’Accessibilitat a la informació i a les infraestructures de banda ampla i Telecomunicacions i Discapacitats. Com a novetat tecnològica es va realitzar la demostració de TV 3D a càrrec de Telefònica i una exposició de dispositius i sistemes TIC per a persones amb discapacitat amb la participació de la ONCE, Fundación Vodafone, Telefónica Móviles, Fundación Orange, Stenotype i Neotécnica.

Si algú està interessat en descarregar-se el programa pot fer-ho aquí.

L’acte de clausura de la Diada tecnològica es va realitzar amb un sopar de gala on es van lliurar els 7ès Premis Excel·lència a les Telecomunicacions que premien aquelles empreses o institucions que realitzen un esforç en incorporar les TIC per millorar la productivitat, la innovació, la divulgació i la integració social.