El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/10/08

Ocupació i TIC

A l'acord de Govern del 16 setembre de 2008 de la Generalitat, es va anunciar l'impuls de la inserció laboral de les persones en atur i el reforçament la funció de les oficines de Treball.

La idea és impulsar un conjunt de mesures per facilitar la inserció laboral de les persones en atur amb programes de formació, promoció de l’ocupació i més orientació i intermediació a les oficines de Treball, amb l’objectiu de millorar l’atenció a les persones en atur i a les empreses que busquen personal.


Si esteu pensant que això què te a veure amb Internet i la tecnologia heu de conèixer això:


  • S’han posat en marxa les primeres Aules de Recerca Intensiva de Feina (tècniques per a la recerca de feina). Les persones seleccionades per participar disposen de dilluns a dijous d’ordinadors amb connexió a Internet, línies telefòniques i una plataforma web que els oferirà accés directe als diferents portals web de feina del mercat adaptat a les seves ocupacions sol·licitades. (IMPORTANT: De moment només en algunes oficines).

  • Augment dels tràmits digitals de l'atur a les oficines de Treball. A finals d’any es faran per Internet el 100% dels registres.

  • A l’inici de 2009 es posarà en marxa el nou Portal de l’Ocupació, que comportarà una intermediació automàtica entre les empreses i les persones que cerquen feina, garantint assessorament a través de les oficines de Treball. Més de 300 punts d’autoservei quedaran instal·lats a les oficines de Treball el primer semestre de 2009 per permetre als ciutadans obtenir certificats, consultar i optar a ofertes de feina i a cursos de formació disponibles, entre d’altres serveis.