El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/10/08

Conversió d'arxius en 2 assalts!


En José Antonio és aficionat als esports de contacte, com la boxa, el kickboxing o la boxa tailandesa (muay thai). Com que a YouTube hi ha tot de vídeos de combats, freqüentment el tenim per aquí mirant els vídeos dels seus esportistes preferits.

Però... aquests vídeos es poden descarregar i enregistrar en un CD per veure'ls a casa amb tranquilitat?

Doncs hi han diverses maneres de fer-ho! Si teniu el navegador Firefox (a aquestes altures segur que sí) , podeu descarregar un munt d'extensions que us permetran descarregar els vídeos en Flash (.flv) com els de Youtube.

Però potser una manera més senzilla de fer-ho, i sense necessitat d'instal·lar res, és utilitzar un servei de conversió de fitxers en línia. - Maniiii? - Sí, un web on podem enviar un vídeo (o dir-li l'adreça de Youtube on es troba aquest vídeo), i ens el tornen convertit en un format diferent (per exemple, de .flv a divx).

És el que ha fet en José Antonio. Ha entrat a Mux.am, ha escrit l'adreça on havia vist el vídeo, i s'ho ha descarregat. Així de fàcil!

Amb aquesta aplicació online, podem a més enviar els nostre vídeos a les persones que volguem, i fins i tot enviar-nos vídeos al telèfon mòbil.

Però i si el que vull fer és canviar el format d'altres arxius que no siguin vídeos (fotos, documents de text, etc...). Doncs llavors ho podeu ver amb Zamzar, l'arxiconegut lloc web on podem convertir qualsevol cosa en qualsevol altre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt útil!