El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/10/08

Demostrat: fa un fred que pela!

Feu un cop d'ull al valor que marca l'estació meteorològica situada a l'edifici de l'Ajuntament:


6 graus! Brrrrrrrr!!!

Tot i així, l'accés lliure funciona a hores d'ara quasi al 80%. Són uns valents! Han estat previsors, i han vingut abrigats.

Però... com podem saber el temps que farà abans de sortir de casa? Podem entrar al web del Meteo.cat i mirar-ho... o potser no cal ni que obrim un navegador. Com? Descarregant-nos en el mateix web l'aplicació TempsEscriptori. En quant l'instal·leu podreu veure a la barra de tasques la temperatura actual en el vostre municipi, i la predicció per les següents hores. Una cosa així:


Es molt fàcil. Descarregueu-la des d'aquí, instal·leu-la, trieu l'idioma, trieu el vostre municipi, i ja està!

1 comentari:

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Hola, Miguel Angel.

Tant és instal·lar el programa en un ordinador portàtil que en un de sobretaula. El que has de tenir en compte és que el programa agafa les dades d'Internet, així que si vols veure la temperatura hauràs d'estar connectat a la Xarxa.

1) Fes clic aquí per descarregar el programa.
2) Et preguntarà si el vols desar o executar. Executa'l.
3) Segueix les instruccions de l'assistent d'instal·lació (no oblidis acceptar les condicions legals marcant la casella "accepto")
4) Escull l'idioma i la localitat on et trobes. Això ho pots canviar quan vulguis fent clic amb el botó esquerra a la icona que veuràs a la dreta de la barra de tasques (part inferior de la pantalla).

Gràcies per la teva consulta.