El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/3/11

Cursos per a Emprendedors, Empreses i Comerços a Can Maginàs

Aquest mes de Març, Can Maginàs (c/ Hospitalet 25, Sant Feliu de Llobregat.) està duent a terme cursos de noves tecnologies per a empreses, emprenedors i comerços.

Si no vau poder assistir al curs de ”Emprenedors i TIC: Descobreix com la tecnologia pot ajudar al teu negoci” adreçat a com aprofitar les eines d’administració, comptabilitat, gestió de projectes, gestió de clients, que Internet ens facilita; i tampoc vau poder assistir a Màrqueting on line i posicionament de l’empresa, no patiu, encara sou a temps de assistir als propers cursos:

Coneix i aplica el Twitter i el Linkedin al teu negoci: La Xarxa és un espai de difusió i comunicació, els microblogins i xarxes professionals ens proporcionen eines per optimitzar les relacions i ampliar els nostres contactes. Aprèn a aprofitar-les.

Dimecres 23 de març de 15.00 a 17.00 hores


Millora la gestió interna de la teva empresa amb Google apps: Tota una sèrie de recursos que us permetran estalviar-vos les llicencies de software alhora que podreu treballar de forma col·laborativa, evitar l’spam i d’una manera fiable.

Dimecres 30 de març de 15.00 a 17.00 hores


I com feu per apuntar-vos? Mitjançant correu electrònic a oise@santfeliu.cat o trucant al 93 685 07 83 i demanant per la Remedios Jiménez.