El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/1/07

"Música en xarxa", nou capítol de TIC TAC WEB a Barcelona Televisió

El 14 de gener de 2006 "Don Disco", ja l'única botiga de música existent a Sant Feliu va tancar les seves portes després de 16 anys a la ciutat.
.
El seu propietari, Salvador Casas, comentava les següents raons: "són evidents i clares: la pirateria. Ja fa tres anys que va començar a fer mal amb el top manta i el problema es troba principalment a Internet".
.
Què està passant? En voleu saber més?



Aquest diumenge al programa TIC TAC WEB de Barcelona Televisió a les 15:30 hores nou capítol de "Música en xarxa".



Es parlarà de com eines com la informàtica o Internet han influit en l'àmbit musical.




Les noves tecnologies de la informació i la comunicació han transformat tant la producció musical com la distribució de la mateixa música, oferint des de la possibilitat de gravar un disc des de casa fins la descàrrega gratuïta de música per Internet.

Convidats al programa: Ignasi Labastida, responsable de Creative Commons; Ani López, director de la Fundació CopyLeft; els membres del grup de hip hop Malafama Squad; Yogui Royo, productor musical; Xavi Sánchez, crític del Mondosonoro i Rafa Pons, cantautor.

A més, en Tomás Cascante moderarà un petit debat sobre el tema ambs els analistes Jordi Marín i Guillem Bou.



També es parlarà del software qwertymail. Aquesta eina permet crear la teva web autogestionable i enviar-la via mail o sms. Una aplicació catalana pionera i innovadora, creada per l'empresa Sintesi Digital.

De fet "qwertymail" és un nou concepte, que uneix la filosofia del correu electrònic a la filosofia web. D’aquesta forma es crea un híbrid, una nova aplicació que afegeix al correu electrònic totes les possibilitats web.
.
Un usuari de Qwertymail pot crear un missatge amb estructura, el que seria un correu electrònic navegable, i donar-li un format personal, gestionar tot el seu contingut, escollir els apartats... i fer-ho tot de forma senzilla i intuïtiva. Igualment pot crear-se la seva pròpia web des de l´espai personal amb totes les prestacions del programari qwertymail, més el hostatge i domini.
.
Les característiques principals de l´eina són la seva capacitat flexible i adaptable segons les necessitats comunicatives del teu moment. Es poden crear qwerytymails amb finalitats diverses i amb una presentació moderna i professional. Des de organitzar i comunicar una trobada, realitzar la promoció d'un concert o local fins anunciar la venda d´una moto, són alguns dels molts exemples que permet crear qwertymail. Des de l'espai personal es poden gestionar tots els qwertys i contactes amb totes les prestacions, d´ampliació, duplicats i llistes de correu.