El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/1/07

UN MAIL DE CUBA I DE LA XINA??

Diuen que a Cuba i a Xina hi ha ciber-censura, i que el servei d'Internet és limitat. Però el que no saben els que diuen això és que hi ha gent com el Miquel, pels quals no hi ha barreres, ni censura possible.





En Miquel ha contactat amb gent de tot arreu amb la seva emissora. És radioafeccionat i ara volia provar d'utilitzar aquest nou mitjà amb els seus amics. I aquí el tenim... rebent correus electrònics d'aquests llocs llunyans.



La cibercensura es podria definir com l'intent de control o intervenció de certs estats sobre la llibertat d'expressió en línia. Internet suposa una finestra oberta a la llibertat per comunicar-nos, opinar, informar-nos, etc. Internet és entrar en un món sense barreres de coneixement...
.

Kate Allen, de Amnistia Internacional (AI) va dir fa poc temps que "Internet és una nova frontera en la lluita pels drets humans".

.

Amb l'objectiu de combatre aquests intents de repressió, AI ha posat en marxa un lloc web http://www.irrepressible.info/, en el qual es pot llegir informació censurada en paisos como la Xina, Síria, Vietnam o Iran, i signar un document a favor de la llibertat en la Xarxa que es trametrà a les Nacions Unides.