8/1/07

Comandament a distància o ratolí?


"Estem treballant en un projecte que combini els millors aspectes de la televisió amb el potencial social d'internet"

Així comença la declaració d'intencions de The Venice Project, la última creació dels pares de Kazaa i Skype.
Recordeu que al novembre ja us vam parlar de Skype; i Kazaa és una eina per compartir arxius P2P (d'usuari a usuari), molt semblant al famosíssim Emule.

The Venice Project (el projecte Venècia) vol ser una televisió diferent a la que coneixem, diferent fins i tot a les televisions via ADSL de pagament que ofereixen diversos operadors de telefonia i internet. Basada en la tecnologia de Mozilla, pretèn ser una televisió online amb continguts exclusius per a la xarxa, interactiva, on els usuaris puguin participar amb les seves aportacions.


La intenció dels seus creadors és que es mantingui de publicitat, i tot sembla indicar que aquesta publicitat no consistirà en els típics anuncis de 20 segons que veiem a la tele de casa. Això no ens hauria de sorprendre, veient l'impuls que la xarxa està donant a les noves formes de publicitat.


En definitiva: Canviarà la forma de fer i veure tele? Canviarà la manera d'entendre la publicitat? Quins nervis! No us moriu de ganes de ser-ne partíceps? Doncs aquí podeu registrar-vos per a convertir-vos en provadors de la versió beta de The Venice Project (en anglès).

Què creieu, canviarem el comandament a distància pel ratolí?


1 comentari:

Anònim ha dit...

Enrique Dans dixit:

"The Venice Project es ahora Joost".

"The Venice Project, el proyecto de televisión online abandona su nombre de lanzamiento y pasa a denominarse Joost".

"El proyecto sigue en beta por invitación".

www.joost.com/apply.html

www.joost.com/blog/