El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/1/07

Recordeu quan vam sortir a la tele ?!?

Doncs, sí, vam sortir a la televisió.

Va ser el 30 de novembre de 2005 al programa 282 d' "INTERNET @ MANO" a Localia TV.

El conductor i director d'aquest espai és Javier Sánchez, expert en Internet. Internet@mano analitza i explica les possibilitats d'Internet desmitificant la complexitat tecnològica de la Xarxa. Diàriament posa a l'abast dels televidents el vessant més pràctic d'Internet.


Els del programa van passar tot un matí amb els internautes de Sant Feliu de Llobregat a l'aula fixa de la campanya "Todos en Internet" de Red.es situada al Centre Municipal Can Maginàs.

El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, a través de l'entitat pública Red.es i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, va portar a terme en la nostra ciutat, dins les activitats de la Xarxa Sant Feliu On Line, una campanya de formació i comunicació orientada a donar a conèixer les noves tecnologies i la xarxa Internet a tots els ciutadans, tractant de fomentar la utilització d'aquests recursos.

L'objectiu d'aquesta acció era aconseguir que un alt percentatge de persones s'incorporessin a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i que adoptessin Internet com una eina útil i pràctica de comunicació, treball i oci.

Els serveis que es van oferir van consistir en una aula fixa al Centre Can Maginàs des del 16 al 27 de novembre i una unitat mòbil -un autobús que va recórrer la ciutat- de l'11 al 15 de desembre.


La campanya TODOS.ES completament gratuïta i dirigida a un públic general, es va portar a terme mitjançant dues vies. D'una banda, a través de visites concertades per a col·lectius i associacions de Sant Feliu i de l'altra, mitjançant visites individuals. Les sessions, que duraven gairebé una hora, van ser conduïdes per monitors especialitzats, dinamitzant l'activitat amb mitjans àudiovisuals i interactius. A més, al final de la sessió es va lliurar als assistents obsequis i material divulgatiu, com fullets i CD-Rom.

Veuràs el programa si utilitzes el controls (fes clic a la tecla PLAY integrada a la pantalla):





El fragment (minuts : segons) del 08:05 al 12:29 el programa es centra en Sant Feliu i les noves tecnologies.

També ho pots veure aquí a pantalla més gran amb Google Video.

1 comentari:

Isidre ha dit...

Be, hi ha, al menys, dues maneres de veure-ho
http://hadasht.blogspot.com/2006/01/x-els-xits-de-redes.html