24/1/07

Recordeu quan vam sortir a la tele ?!?

Doncs, sí, vam sortir a la televisió.

Va ser el 30 de novembre de 2005 al programa 282 d' "INTERNET @ MANO" a Localia TV.

El conductor i director d'aquest espai és Javier Sánchez, expert en Internet. Internet@mano analitza i explica les possibilitats d'Internet desmitificant la complexitat tecnològica de la Xarxa. Diàriament posa a l'abast dels televidents el vessant més pràctic d'Internet.


Els del programa van passar tot un matí amb els internautes de Sant Feliu de Llobregat a l'aula fixa de la campanya "Todos en Internet" de Red.es situada al Centre Municipal Can Maginàs.

El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, a través de l'entitat pública Red.es i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, va portar a terme en la nostra ciutat, dins les activitats de la Xarxa Sant Feliu On Line, una campanya de formació i comunicació orientada a donar a conèixer les noves tecnologies i la xarxa Internet a tots els ciutadans, tractant de fomentar la utilització d'aquests recursos.

L'objectiu d'aquesta acció era aconseguir que un alt percentatge de persones s'incorporessin a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i que adoptessin Internet com una eina útil i pràctica de comunicació, treball i oci.

Els serveis que es van oferir van consistir en una aula fixa al Centre Can Maginàs des del 16 al 27 de novembre i una unitat mòbil -un autobús que va recórrer la ciutat- de l'11 al 15 de desembre.


La campanya TODOS.ES completament gratuïta i dirigida a un públic general, es va portar a terme mitjançant dues vies. D'una banda, a través de visites concertades per a col·lectius i associacions de Sant Feliu i de l'altra, mitjançant visites individuals. Les sessions, que duraven gairebé una hora, van ser conduïdes per monitors especialitzats, dinamitzant l'activitat amb mitjans àudiovisuals i interactius. A més, al final de la sessió es va lliurar als assistents obsequis i material divulgatiu, com fullets i CD-Rom.

Veuràs el programa si utilitzes el controls (fes clic a la tecla PLAY integrada a la pantalla):

El fragment (minuts : segons) del 08:05 al 12:29 el programa es centra en Sant Feliu i les noves tecnologies.

També ho pots veure aquí a pantalla més gran amb Google Video.

1 comentari:

Isidre ha dit...

Be, hi ha, al menys, dues maneres de veure-ho
http://hadasht.blogspot.com/2006/01/x-els-xits-de-redes.html