El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/11/08

BOTIGA amb blog: "Al otro lado del mostrador"

Recordeu aquestes 3 entrades?

BOTIGA amb videoblog: Vídeos per vendre ?!? Sí
Empreses amb un grup a Facebook?!? Bicicletas Monty sí
Una cansaladeria 2.0 ?!?

Recollien casos a Internet d'emprenedoria, comerços i petites i mitjanes empreses amb iniciatives 2.0 (blog, videoblog, canal de YouTube, xarxa social...) d’informació i comunicació.
.
Avui coneixerem un cas interessant. Una botiga d’informàtica amb blog: “Al otro lado del mostrador: Tenderodigital
.
Es tracta de la botiga d'informàtica Changlonet S.L.C. situada a Alacant.
.
Les entrades d'aquesta bitàcola, que existeix des de l'agost de 2005 i escriu Tendero Digital, són molt variades i amenes però sempre incorporen un component didàctic i de divulgació d'àmbit domèstic de les noves tecnologies.
.
Algunes persones el van conèixer mitjançant un post d'Enrique Dans però el to desenfadat i proper que utilitza per tal d'explicar les històries que es van succeint a la botiga d'informàtica ha fet que tingui força lectors de les seves entrades.
.
Aquí podeu veure alguns exemples:
Es tracta d'un blog on l'important és la forma d'explicar les coses, la seva orientació al contingut.
En aquest blog també pots formular consultes i demanar informació sobre maquinari, ja siguin avaries, comparatives, consells de compra, etc.
.
Si algú cerca consell sobre una configuració per a un PC, el Tendero ha creat l'Aconsejador de El Tendero Digital que és una aplicació en Flash on si l'usuari va emplenant les dades que se li van sol·licitant a les diferents finestres al final disposarà d'una proposta de configuració que encaixi amb les necessitats que ha manifestat.
.
El primer post del blog deia:
.
"Llevo mucho tiempo leyendo blogs y tenía ganas de comenzar uno propio. Me he decidido por un blog basado en mi segundo empleo: vendedor de tecnología digital, vamos dependiente de una tienda de informática, además de una tienda de pueblo, de una tienda de la esquina. (...) A pesar de que tenemos versión digital, voy a comenzar a publicar posts sobre las vivencias que nos ocurren en el mundo real, ya que lo que sucede en el mundo digital es un poco, como diría, como algo más apagado, más serio, mas alejado, mientras que nuestros clientes de carne y hueso, son otra historia. Además aquí tendremos los dos extremos del mostrador, por un lado los clientes y por otro lado los proveedores, y en el medio éste, tu tenderodigital".

Aquí us podeu subscriure al blog.
.
Felicitats pel vostre treball en línia !!!

Recordeu que si sou una botiga, microempresa o pime de Sant Feliu ens agradaria conèixer de primera mà la vostra experiència amb eines 2.0

Ja sabeu també que podeu enviar les vostres consultes a sfol.sfol@gmail.com o fer-les directament a la secció "L'expert respon".

Així de senzill !