El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/11/08

Jornada sobre la Llei d’Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics Municipals

Està aprovat per llei que, a partir del 31 de desembre de 2009, tots els ciutadans tindran el dret de relacionar-se electrònicament amb totes les administracions, un fet que imposa unes obligacions a l’administració local, que ha d’abordar els reptes que això planteja.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Municipis i la Diputació de Barcelona, ha pres la iniciativa d’organitzar una Jornada sobre la Llei d’Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics Municipals, que se celebra aquest dijous 13 de novembre a l’Auditori del Palau Falguera.

L’objectiu consisteix a sensibilitzar els poders locals i els tècnics municipals per fer-los conscients que aquest repte afecta a la totalitat de l’activitat municipal.

Aquesta jornada, que convoca els ajuntaments més avançats en la implantació de l’e-administració i algunes de les empreses implicades en aquest procés, s’identificaran els reptes que comporta i es formularan les línies de treball que ja s’estan plantejant.

A més, la jornada tindrà una extensió a Internet, per la qual cosa els ajuntaments que no s’hi puguin desplaçar podran participar-hi a través d’una aula virtual accessible a través d’Internet. Caldrà que s’inscriguin a Internet abans, i així podran formular preguntes i comentaris als ponents mitjançant un xat interactiu.


Si consulteu el programa de la jornada, que tindrà taules rodones sobre “Serveis públics electrònics i tramitació telemàtica”; “Identitat digital, firma electrònic i sistemes d’interoperabilitat” i sobre “Gestió de continguts, document electrònic i e-expedient”, podreu conèixer totes les activitats que tindran lloc i tota la informació sobre la jornada.

D’altra banda, també podeu consultar el web creat per a l’esdeveniment.
.
De 11:30 a 13:30 hores es portarà a terme la ponència "Projectes innovadors de signatura electrònica" on s’inclouran experiències i projectes en l’àmbit de la signatura electrònica que suposin una veritable innovació tant per la tecnologia utilitzada com pels usos i/o beneficis que aporten ja siguin en l’àmbit públic com privat. Un dels ponents serà Mario Alguacil, Director de tecnologies i Gestió del coneixement de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat