El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/11/08

Teniu correu amb Gmail? Doncs ja podeu fer un video-xat!

Tal com ho heu llegit!

Si teniu un compte de correu Gmail (considerat por molts el millor sistema de correu web del món), ja podeu fer videoconferències amb els vostres coneguts molt fàcilment.


Google ha inaugurat aquesta setmana el servei de xat de veu i vídeo des del correu. És un sistema molt senzill, que ve a competir directament amb altres sistemes de missatgeria instantània com Microsoft Messenger, Yahoo Messenger o Google Talk. A diferència d'aquests, no caldrà descarregar i instal·lar un programa addicional, i iniciar sessió un altre cop per poder parlar amb la vostra gent.

A més, és compatible amb qualsevol usuari que disposi de Gtalk, encara que no tingui un compte de Gmail.

Al Telecentre ho hem estat provant, i funciona de meravella. La qualitat d'imatge és bona (fins i tot en mode de pantalla sencera), i se sent d'allò més bé. Aquí podeu veure al dinamitzador del Telecentre parlant animadament amb el Sergi, docent de la Casa d'Oficis. De què deuen parlar?


I com podem fer per iniciar un video-xat?


A la llista de contactes que veieu a l'esquerra de la pantalla del correu, heu d'escollir un que estigui connectat i disponible per fer video-xat (surt una camareta verda).

Li feu clic, i s'obrirà la finestreta de xat. Només heu de clicar a sobre de "vídeos i més" i fer "iniciar xat de vídeo". I a parlar!