El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/11/08

Jornades UrbanLabs’08 : Apropiació ciutadana de les tecnologies i la innovació

Les jornades UrbanLabs es van celebrar al CitiLab de Cornellá fa unes setmanes.

En volem parlar perquè pretenien ser una trobada sobre l'apropiació ciutadana de les tecnologies i la innovació que es genera en i des de l'àmbit social, i per tant apostaven des de la seva mateixa concepció per estar obertes a la participació constructiva de qualsevol persona o col·lectiu interessat en les mateixes.

Una bona filosofia de partida, no?


Es van produir força xerrades llampec... Això vol dir que els assistents proposaven presentacions breus sobre temes relacionats amb qualsevol dels grups de treball de la trobada i el seu camp d'estudi, experiència, projecte que participa o altres àmbits d'actuació. Van ser un exercici de síntesi atès que duraven un màxim de 5 minuts cadascuna, després dels quals era possible habilitar un torn de preguntes per part dels assistents. Es van emetre en directe per videostreaming.

Sens dubte una experiència força interessant d'apropiació ciutadana de les tecnologies i la innovació.

En aquest lloc web podeu accedir al projecte UrbanLabs.

També ens ha semblat molt recomanable el post "UrbanLabs’08 y Redes Sociales" sobre el tema que incorpora en Roc Fages al seu blog GoldMundus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es publicitaven com:

UrbanLabs 2008: Jornades sobre Tecnociutadania i Socioinnovació.

UrbanLabs són unes jornades per presentar, compartir i fins i tot crear projectes d'acció ciutadana, innovació, comunicació, aprenentatge, que destaquin per tenir un component social i tecnològic.

Tres dies per intercanviar experiències i coneixements i fer networking al CitiLab-Cornellà al voltant d'idees i fets concrets que mostrin com la ciutadania té molt a dir sobre la realitat política, cultural i econòmica que vivim, des dels territoris urbans i digitals que marquen i marcaran encara més la societat del segle XXI.

Les primeres 100 persones que realitzin la inscripció no hauran de pagar la quota d'inscripció de 50 €.