El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/7/11

Mai és tard!

Avui li hem fet una entrevista a l'usuari i alumne del Telecentre més veterà de Sant Feliu. Es diu José Navarro i va néixer a Granada el 1926, actualment té 85 anys. Animat pels bons resultats i el "boca a orella" d'alguns amics seus respecte al Telecentre, es va apropar al PuntTIC i es va convertir en un usuari habitual de l'accés lliures des d'un any ençà
José Navarro ha viscut 32 anys a Suïssa treballant d'operari a diferents empreses i quan va venir a Sant Feliu va treballar als Ferrocarrils de la Generalitat.
Fa dos anys li van regalar un portàtil i des de llavors considera els ordinadors com una eina imprescindible, entretinguda i educativa així com els PuntTIC un espai important per què els ciutadans puguin accedir i formar-se en noves tecnologies.

1 comentari:

Montse Collado ha dit...

Es un plaer comptar al punt tic palau falguera amb persones com el José Navarro. Amb ganes i sobretot entusiasme alhora de aprendre. El Punt Tic som com una gran família, que intentem ajudar uns als altres amb les nostres nocions. Uns intentem apropar els noves tecnologies al tots els ciutadans i ciutadanes, però a la vegada a nosaltres les dinamitzadores també ens ajuda'n a créixer tan professionalment com personalment. Si no coneixeu el punt tic apropeu-vos i veureu com les dinamitzadores i els usuaris intentaran que la vostre estada al Punt sigui el mes agradable possible i a la vegada el més profitosa.