El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/1/08

Curs d'ofimàtica al Casal de la Dona

El curs d'ofimàtica que organitza el Casal de la Dona a la sala d'ordinadors de l'Ateneu té molt bona resposta per part de l'alumnat.

Podeu veure unes imatges del curs dels dilluns, on les alumnes aprenen a fer servir l'editor de text, tot fent exercicis pràctics de redacció, de treball amb taules, fent servir el teclat i el ratolí sense por amb tota la seguretat que dóna la pràctica.


Però no només hi ha alumnes dones, no, també hi ha homes! El Casal ofereix les classes per a tothom!

Aquí els/les alumnes practiquen amb l'ordinador creant carpetes, movent fitxers, copiant fitxers al llapis USB que els reis han portat a una alumna, imprimint documents, i abans d'acabar la classe, sempre hi ha una estona per navegar per Internet.


La mestra, Núria Bello, ha connectat amb el ritme d'aprenentatge dels seus alumnes i els proposa exercicis molt adients a les seves necessitats.

Tot això sobre un entorn de programari lliure i en català. L'aula de l'Ateneu està equipada amb ordinadors amb el sistema operatiu Mandriva Linux 2007, l'editor de text que es fa servir és el Writer de l'OpenOffice.org, el navegador el Firefox.

Els horaris del curs és dilluns de 18 a 20h i dimecres de 18 a 20h.