2/1/08

Ja tenim professors !!!

Bé, ja som al 2008 i d'aquí mateix iniciem la Casa d'Oficis de noves tecnologies "Sant Feliu ciutat digital".
.
Com ja us hem explicat durarà 1 any i els alumnes-treballadors compatibilitzaran el procés formatiu amb la realització de pràctiques i prestacions de serveis pel teixit social de la ciutat.

. Així mateix rebran orientació laboral i formació per a la recerca de feina i/o la creació del seu propi negoci.
.
Ara us presentarem la part troncal de l'equip de professors...
.
Són el Sergio Méndez i en Carles Palatsi.
.

.
En Sergio serà el docent del módul de dinamització digital i en Carlos Palatsi serà el professor de microinformàtica i xarxes de telecomunicacions.
.

.
No us volen vendre res encara que ho sembli a la fotografia... Estan preparant els materials formatius, activitats, pràctiques, etc. dels nostres 18 alumnes.
.
D'aquí a poc els tindrem per aquí per conèixer els nostres monitors.
.
També formarà part de l'equip docent la Gemma Ventura i portarà el reforç pedagògic i compensatòria dels nostres alumnes-treballadors.


.
L'objectiu ja el coneixeu, la inserció dels nostres alumnes-treballadors i al mateix temps avançar en la inclusió digital de la nostra ciutat.
.
En Sergi, la Gemma i en Carlos segur que seran capaços de fer entrar en l'ànim dels nostres joves la il·lusió. Junts els obriran portes a la inserció laboral.
.
.
El millor resultat serà que el mateix alumnat serà els veritable artífex del projecte esdevenint, a la vegada, professionals dels seus respectius sectors d'ocupació.
.
Som afortunats! Seran un bon equip docent per facilitar l'aprenentatge i "contagiar" la innovació.
..

1 comentari:

Anònim ha dit...

em sembla una gran idea!

és l'hora de pensar en noves línies d'actuació en el camp de l'inserció laboral, que estiguin en sintonia amb el mercat actual i la necessitat de potenciar perfils més tecnològics.

enhorabona i molt sort!!!!!