El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/1/08

L'Agrupació Pessebrista fa servir les noves tecnologies.

L'Agrupació Pessebrista de Sant Feliu de Llobregat ens ha fet disfrutar novament amb els detalls dels pessebres a l'exposició que fa pocs dies acaba de concloure.


Aquests pessebristes estan en tot! No faltava cap detall! Sempre sorprèn com un espai tant petit es pot arribar a explicar tantes coses!



I l'Agrupació no només ens ha delectat amb una exposició plena de detalls, sinó que també ens demostra com sap fer ús de les noves tecnologies per difondre les activitats de l'agrupació.

L'Agrupació aprofita el web de la Federació Catalana de Pessebristes per publicar les dades de la seva exposició. D'aquesta manera hem pogut trobar els horaris de l'exposició cercant la nostra ciutat a la llista Exposicions Nadal 2007.


L'Agrupació també ens informa de les seves activitats per aquests dies a la Guia d'Entitats, fent servir l'espai Activitats i Actualitat per convidar-nos a veure les exposicions de Diorames i Pessebres i les sortides que organitzen.


I també tenen adreça de correu electrònic: pessebristessantfeliullob@gmail.com

Ens agrada veure com els socis i les sòcies pessebristes saben trobar utilitat a tots els materials i recursos que cauen a les seves mans !

Només ens falta animar-los a fer un àlbum de fotos o un fotoblog amb les imatges dels pessebres, per compartir aquests records del Nadal la resta de l'any !!!