El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/1/08

El nou DNI electrònic a Sant Feliu !!!

A principis del mes de desembre passat a l'Oficina del DNI de Sant Feliu es va començar a expedir el nou DNI electrònic.
.
Ens permetrà identificar-nos al món físic però també en el virtual.
.
L'Ajuntament de Sant Feliu ja ha adaptat la seva tecnologia per què es pugui fer servir el nou DNI-e per fer tràmits per Internet.
.

.
COM obtenir obtenir el nou DNI electrònic?
- Per obtenir per primera vegada el DNI electrònic cal anar a l'Oficina del DNI de Sant Feliu de Llobregat (c/ Carreretes, 11).
- És imprescindible la presència física de la persona interessada, l'abonament de la taxa corresponent i la presentació dels documents necessaris.
- El lliurament del DNI i dels certificats associats es realitza personalment a la persona titular en el mateix moment de la sol·licitud.
- Finalitzada la fase de gestió documental i la personalització física de la targeta, es fa la fase de personalització amb la càrrega de dades al xip de la targeta. La generació de claus es realitza a la targeta i en presència de la persona titular després de l'habilitació d'un PIN aleatori que es lliura en un sobre cec.
.
.

Podeu obtenir més informació al portal oficial sobre el DNI electrònic.

RECORDEU que l'Ajuntament de Sant Feliu permet presentar sol·licituds al Registre General d'Entrada via Internet.

En aquests casos és necessari disposar d'un certificat digital de signatura electrònica o del nou DNI electrònic.

Amb la nova Oficina d'Atenció Ciutadana per Internet podreu consultar tota la informació dels tràmits que es poden fer a l’Ajuntament.

S'estan redissenyant tots els tràmits municipals per tal de que es puguin realitzar en línia les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
.

Aquí podreu trobar una amena i clara presentació sobre què és el nou DNI electrònic.

.