El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/1/08

Vine al taller sobre Guifi.net

Ja fa molts mesos us vam explicar en què consisteix la xarxa sense fils oberta i lliure Guifi.net, en què es basa, com funciona... I què? Ja teniu un node a casa vostre? Formeu part de la xarxa?


Si ho heu intentat però no us en sortiu o voleu connectar-vos i preferiu fer-ho amb la seguretat d’estar donant les passes correctes, no falteu el pròxim dimecres 6 de febrer al TALLER PRÀCTIC DE GUIFI.NET.

Convocat per la Regidoria de Noves Tecnologies, començarà a la sala de plens de l’Ajuntament a les 19.45h, i us mostrarà les passes bàsiques per connectar-vos: l’entrada de dades al web i el flashejat i configuració del maquinari.



El taller està destinat a clients de 2.4Ghz (linksys, buffalo, etc.). Si teniu l’equip necessari, porteu-lo! És gairebé segur que torneu a casa amb la connexió llesta per fer-la servir.

I per venir ben preparats a la classe, llegiu-vos un parell de documents que us ajudaran a entrar en el món wifi i que estan en les següents url: http://guiaguifi.jaumesala.net/ i http://guifi.net/ca/trespassos.