29/1/08

Vine al taller sobre Guifi.net

Ja fa molts mesos us vam explicar en què consisteix la xarxa sense fils oberta i lliure Guifi.net, en què es basa, com funciona... I què? Ja teniu un node a casa vostre? Formeu part de la xarxa?


Si ho heu intentat però no us en sortiu o voleu connectar-vos i preferiu fer-ho amb la seguretat d’estar donant les passes correctes, no falteu el pròxim dimecres 6 de febrer al TALLER PRÀCTIC DE GUIFI.NET.

Convocat per la Regidoria de Noves Tecnologies, començarà a la sala de plens de l’Ajuntament a les 19.45h, i us mostrarà les passes bàsiques per connectar-vos: l’entrada de dades al web i el flashejat i configuració del maquinari.El taller està destinat a clients de 2.4Ghz (linksys, buffalo, etc.). Si teniu l’equip necessari, porteu-lo! És gairebé segur que torneu a casa amb la connexió llesta per fer-la servir.

I per venir ben preparats a la classe, llegiu-vos un parell de documents que us ajudaran a entrar en el món wifi i que estan en les següents url: http://guiaguifi.jaumesala.net/ i http://guifi.net/ca/trespassos.