El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/1/08

La Lolita Carrión, un exemple de com perdre la por a les tecnologies

.
La setmana passada al portal ciutadà de Sant Feliu "Xarxa Ciutadana" van parlar d'una de les nostres usuàries: Lolita Carrión.
.
.
.
Us el recomanem.
.
Aquí us deixem alguns fragments:
.
"La Lolita Carrión és una santfeliuenca que, fa només un any, no sabia res d’informàtica i ordinadors, i encara menys de connectar-se a Internet. Avui, ella mateixa s’autodefineix com “una gran navegadora” i recomana tothom que perdi la por a les noves tecnologies."
.
"Després de fer els cursos d’iniciació a la informàtica i a Internet, la Lolita ha trencat la barrera que hi havia entre ella i les tecnologies, deixant de banda obstacles com el desconeixement, la por a la novetat o l’edat"
.
"La Lolita expressa la por que sentia la primera vegada que va seure davant l’ordinador, quan no es creia capaç de fer res, ni de moure el ratolí. Ara, en canvi, i amb les seves pròpies paraules, és “una gran navegadora, no tinc gens de por i recomano a tothom que no en tingui i sobretot que visiti el Telecentre”. En aquesta entrevista també diu que “Internet és una meravella” i compara la xarxa amb el que en el seu moment van significar la televisió o el telèfon"
.
"La Lolita va aprofitar la trobada amb l’Alfons per preguntar-li com podia comprar per Internet a una farmàcia andorrana, si una oferta de connexió que havia rebut era adequada i també li va demanar que li recomanés un bon traductor del castellà al català"
.
Gràcies Lolita!!!
.
.
*Més informació:
.
.