15/1/08

La Lolita Carrión, un exemple de com perdre la por a les tecnologies

.
La setmana passada al portal ciutadà de Sant Feliu "Xarxa Ciutadana" van parlar d'una de les nostres usuàries: Lolita Carrión.
.
.
.
Us el recomanem.
.
Aquí us deixem alguns fragments:
.
"La Lolita Carrión és una santfeliuenca que, fa només un any, no sabia res d’informàtica i ordinadors, i encara menys de connectar-se a Internet. Avui, ella mateixa s’autodefineix com “una gran navegadora” i recomana tothom que perdi la por a les noves tecnologies."
.
"Després de fer els cursos d’iniciació a la informàtica i a Internet, la Lolita ha trencat la barrera que hi havia entre ella i les tecnologies, deixant de banda obstacles com el desconeixement, la por a la novetat o l’edat"
.
"La Lolita expressa la por que sentia la primera vegada que va seure davant l’ordinador, quan no es creia capaç de fer res, ni de moure el ratolí. Ara, en canvi, i amb les seves pròpies paraules, és “una gran navegadora, no tinc gens de por i recomano a tothom que no en tingui i sobretot que visiti el Telecentre”. En aquesta entrevista també diu que “Internet és una meravella” i compara la xarxa amb el que en el seu moment van significar la televisió o el telèfon"
.
"La Lolita va aprofitar la trobada amb l’Alfons per preguntar-li com podia comprar per Internet a una farmàcia andorrana, si una oferta de connexió que havia rebut era adequada i també li va demanar que li recomanés un bon traductor del castellà al català"
.
Gràcies Lolita!!!
.
.
*Més informació:
.
.